Over ons

Baltic Adventures Over OnsHet ultieme plezierreisje vol avontuur

Baltic Adventures is gepassioneerd door prachtige steden zoals Riga, Tallinn en Vilnius. De ongerepte natuur, de unieke architectuur, de prachtige mensen… Combineer dat met onze liefde voor kicks en avontuur en je krijgt de perfecte mix voor jouw weekendje weg!

Tijd voor een échte uitdaging? Boek jouw reisje bij Baltic Adventures en ontdek deze prachtige Baltische steden zoals je ze nog nooit zag. Ideaal voor een plezierreis met vrienden, een avontuurlijk vrijgezellenfeest of een unieke ervaring die jullie als koppel dichter bij elkaar brengt.

Nood aan avontuur? Elke reden is goed om te kiezen voor Baltic Adventures, dé specialist voor avontuur in Riga, Tallinn of Vilnius!

 

Baltic Adventures Over OnsEen avontuurlijke reis vol herinneringen

Met de camera door de binnenstad, monumenten fotograferen, aanschuiven aan musea, in de file staan in een stad die je niet kent … Reizen is leuk, maar soms mag het iets méér zijn. Baltic Adventures leidt je weg van de platgetreden paden en laat je een nieuwe wereld kennen.

Onze specialisten kennen Riga, Tallinn en Vilnius als hun broekzak. Het resultaat? Wij vinden de leukste activiteiten voor je en presenteren ze op een zilveren schoteltje. Van ballonvaarten boven Riga tot Go Karten in Vilnius – dankzij Baltic Adventures geniet je van reizen én onvergetelijke activiteiten zonder stress.

Wij plannen alles voor je. Alles wat jij moet doen is inchecken, jezelf amuseren en genieten van de rit.

 

Baltic Adventures Over OnsAvontuur in het buitenland: jij kiest

Zin in een citytrip om nooit nog te vergeten? Bekijk dan snel onze catalogus vol spannende – of ontspannende – activiteiten in het prachtige Riga of het bruisende Vilnius. Van een tochtje met een quad door de ongerepte natuur tot paintballen op onherbergzaam terrein, wij presenteren je de activiteit van je leven.

Maar daar stopt het niet. Bij Baltic Adventures vind je avontuur ook à la carte! Contacteer ons om voor jou een avontuurlijk weekend op maat te organiseren. Wij realiseren jouw gedroomde activiteit tot in de kleinste details – heerlijk weg in het buitenland.

Meer weten? Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie!